Predsjednik Opštine primio upravu i rukometašice ženskog rukometnog kluba “Tivat”

19 jun 2020

Predsjednik Opštine Tivat prof.dr Siniša Kusovac ugostio je upravu i dio tima ženskog rukometnog kluba “Tivat” /ŽRK “Tivat”/, a povodom nedavno postignutog uspjeha, plasiranja ovog kluba u prvu ligu. “Mi smo prezadovoljni ostvarenim uspjehom i ovo je za nas ostvarenje sna. Trenutno pravimo strategiju i radimo na organizaciji kvalitetnih priprema za narednu sezonu, kako bismo status prvoligaša sačuvali i kako bismo održavali jedan profesionalan kontinuitet”, kazao je u ime uprave ŽRK “Tivat”, član uprave Veljko Bulatović.

Predsjednik Kusovac je pozdravio goste, čestitao im na uspjehu i istakao zadovoljstvo što njihov sportski rad objedinjuje ono najvažnije: mladost i sport. “Jedan veoma važan aspekt turističke ponude grada i uopšte jedna od najvažnijih oblasti u koju treba investirati, je sport. Meni je posebno važna činjenica da ulaganjem u sport ulažemo u našu mladost, koja će sutra graditi naše društvo”, kazao je Kusovac napominjući “da su vrata lokalne uprave širom otvorena za sve tivatske sportiste i da će Opština učiniti sve da izađe u susret njihovim potrebama.”

Susretu su prisustvovali članovi Uprave ŽRK “Tivat”: Veljko Bulatović, Predrag Usanović, pomoćnik trenera Zoran Božović i trener Đorđo Peruničić. Klub je formiran 2001. godine i trenutno okuplja 40 mladih djevojaka.