Opština Tivat: Srećno tivatskim olimpijcima

19 jul 2024

Predsjednik opštine Tivat Željko Komnenović i potpredsjednik opštine Jovan Brinić susreli su se juče sa Tivćanima, sportistima koji će kao dio crnogorskog olimpijskog tima učestvovati na predstojećoj Olimpijadi u Parizu. Oni su Ilku Klakoru i Marku Mršiću poželjeli svaku sreću i uspijeh na najvećem sportskom događaju koje će se odvijati u Parizu, Francuskoj od 26. jula do 11. avgusta.

Ilko Klakor, inače odbornik u lokalnom parlamentu, dugo selektor crngorske jedriličarske reprezentacije i trener u klasi ILCA 7  na Olimpijadu putuje sa jedriličarem Milivojem Dukićem. Dukić će na ceremoniji otvaranja Olimpijade nositi državnu zastavu, a za crnogorske jedriličare ovo je četvrta Olimpijada. „Jedriće se u Marseju i nadamo se što boljem plasmanu“ – poručio je Klakor pred put.

U ime mladog vaterpoliste Marka Mršića koji će na Olimpijadi učestvovati kao dio crnogorske vaterpolo selekcije, prijemu u Opštini Tivat prisustvovao je njegov otac Dejan Mršić. Vaterpolisti Crne Gore na Olimpijadi učestvuju peti put za redom.

Po riječima tivatskih olimpijaca, danas putuju za Pariz.

post slika