Čestike predsjednika Opštine i Skupštine opštine povodom katoličkog Uskrsa

09 apr 2023

Predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović i predsjednik Skupštine opštine Tivat Miljan Marković, građanima rimokatoličke vjeroispovjesti uputili su čestitke povodom katoličkog Uskrsa.

“Svim sugrađanima rimokatoličke vjeroispovjesti od srca čestitam najveći i najradosniji hrišćanski praznik, Uskrs.

Želim vam da praznične dane provedete u ljubavi i slozi, zajedno sa vašim najmilijima, slaveći sve ono što simboliše ovaj veliki dan – novi početak i vječni život, sa mirom u srcima i vjerom u vedriju budućnost. Srećan Uskrs!“ – Predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović

“U susret velikom prazniku, koji se slavi po gregorijanskom kalendaru – Uskrsu, sugrađanima katoličke vjeroispovijesti upućujem najsrdačnije čestitke i najljepše želje.

Tivat je bio, a tako treba i da ostane, grad velikog srca u kome ima dovoljno mjesta za sve ljude dobre volje i grad u kome svi živimo poštujući različitosti, učeći jedni od drugih.

Uvjeren sam da zajedno imamo veliku dužnost prema našim potomcima i obavezu prema našim precima da učinimo sve kako bi njegovali mir, čuvali sve ono dobro što smo naslijedili i nastavili sa stvaranjem velikih stvari za budućnost. Srećan Uskrs!” – Predsjednik Skupštine opštine Tivat Miljan Marković

post slika