INFORMACIJA O JAVNOM OGLASU ZA UČEŠĆE U POSTUPKU DODJELE SREDSTAVA ZA PODSTICANJE STRANIH DIREKTNIH INVESTICIJA

07 mar 2017

Sekretarijat za ekonomski razvoj i preduzetništvo opštine Tivat obavještava sve zainteresovane privredne subjekte (domaća i strana privredna društva) da je objavljen javni oglas za učešće u postupku dodjele sredstava za podsticanje direktnih investicija.


Javni oglas objavljuje Vlada Crne Gore – Sekretarijat za razvojne projekte, na osnovu uredbe o podsticanju direktnih investicija kojom se definišu finansijski podsticaji za nove investicije u Crnoj Gori i koja ima za cilj unapređenje poslovnog ambijenta države i povećanje konkurentnosti privrede. Pomenuti akt teži privlačenju novih investitora, povećanju zaposlenosti, naročito u manje razvijenim područjima Crne Gore, kao i uravnoteženju regionalnih razlika.
Javni oglas zajedno sa pratećom dokumentacijom koja sadrži upustvo o načinu podnošenja prijave za dodjelu sredstava za podsticanje direktnih investicija, prijavu za učešće u postupku dodjele sredstava; nacrt Ugovora o korišćenju sredstava; garanciju prijave za učešće u postupku dodjele sredstava za podsticanje direktnih investicija, kao i obrazac investicionog projekta i biznis plana, možete preuzeti na linku koji se nalazi u prilogu.

http://www.srp.gov.me/naslovna/II_Javni_oglas

Za sve dodatne informacije, Sekretarijat za ekonomski razvoj i preduzetništvo opštine Tivat stoji Vam na raspolaganju (zgrada opštine Tivat, II sprat, kancelarija br.17; e-mail adresa: preduzetnistvo@opstinativat.com).