NOVOGODIŠNJE ČESTITKE DJECE TIVTA

29 dec 2017

Djeca Tivta, učenici tivatskih škola i vrtića, prenijeli su predsjednici opštine Tivat Snežani Matijević, novogodišnje čestitke i lijepe želje, na prijemu, koji je danas (petak, 29. decembar) organizovan u prostorijama Opštine Tivat. Ovaj događaj tradicionalno svake godine organizuje NVU “Djeca Tivta” u saradnji sa Sekretarijatom za kulturu i društvene djelatnosti Opštine Tivat.

“Nek vam se ostvare svi vaši snovi, i oni stari i oni novi”, poželjeli su najmlađi.

Predsjednica opštine pozdravila je učenike škola i mališane iz vrtića, poželjevši im zdravlje, sreću i mnogo uspjeha u narednoj godini.

U “Novogodišnjoj čestitki” učestvovali su đaci OŠ “Drago Milović”, OŠ “Branko Brinić”, SMŠ “Mladost”, Muzičke škole, predstavnici djece iz JPU “Bambi”. Osim djece, prijemu su prisustvovali direktori pomenutih vaspitno-obrazovnih ustanova, a ispred NVU “Djeca Tivta” Slavica Vulanović.

Samostalna savjetnica za kulturu, Ana Ivanović, zahvalila se školama i NVU “Djeca Tivta” na dobroj saradnji i podsjetila na podršku i pomoć koju je Opština Tivat u prethodnom periodu pružala za poboljšanje uslova rada škola i realizaciji njihovih planova aktivnosti.

Novogodisnja cestitka sa djecom3

Novogodisnja cestitka sa djecom2

post slika