Podrška projektu „Tekbol u Tivtu“

29 maj 2023

Predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović i predsjednik Tekbol saveza Crne Gore Milorad Šutulović danas su potpisali ugovor o saradnji za podršku projektu „Tekbol u Tivtu“, čije će aktivnosti biti realizovane u 2023. godini. Sastanku i potpisivanju ugovora prisustvovao je i potpredsjednik Opštine dr Andrija Petković.

Aktivnosti projekta uključuju nabavku i postavljanje šest Tekbol stolova na različitim lokacijama koji će ostati u trajnom vlasništvu Opštine Tivat, a uz to i brojne promotivne aktivnosti u cilju upoznavanja javnosti i popularizacije ovog relativno novog sporta, koji je za kratko vrijeme stekao veliku popularnost u svijetu.

Takođe, u okviru projekta predviđena je i organizacija dvodnevnog Tekbol turnira, koji je planiran u drugoj polovini avgusta mjeseca. Ovim će Tivat tokom ljeta dobiti još jedan kvalitetan i atraktivan sadržaj sportsko-zabavnog karaktera, namijenjen svim generacijama, koji će građanima i turistima pružiti novi vid rekreacije i zabave. Pored očekivanih turističkih benefita, navedene aktivnosti predstavljaju ujedno i nastavak podrške koju Opština pruža razvoju sporta i promocije zdravih stilova života među Tivćanima, bez obzira na uzrast ili iskustvo.

post slika

Galerija