Posjeta Književne omladine Tivta predsjedniku opštine

12 dec 2023

Povodom proslave svog dvadeset sedmog rođendana, predstavnici NVO „Književna omladina Tivta“, posjetili su danas predsjednika opštine Tivat Željka Komnenovića i uručili mu na poklon tortu sa motivom jedrenjaka „Jadran“.

Riječ je o tradicionalnom događaju, u okviru kojeg su tivatski mališani dobili priliku da se upoznaju i razgovaraju sa predsjednikom opštine, a čist grad i više dječijih igrališta bile su samo neke od njihovih želja. Prvi čovjek grada mladim maštaoničarima je najavio da će Tivat uskoro dobiti nova igrališta, ali i škole u Donjoj Lastvi i Gradiošnici i pozvao ih na proslavu Dječije Nove godine na Pinama 30. decembra.

Predsjednica ove nevladine organizacije Sandra Slovnikar istakla je da su u protekloj godini realizovane brojne aktivnosti sa fokusom na ekologiju i zaštitu prirode. „Ljetnji raspust zaokružen je ekološkim kampom na Hajli, a odmah nakon toga početak školske godine obilježen je eko akcijama u kojima su „Sovice“ čištile parkove i plaže. Uslijedio je ekološki kros na Solilima i edukativno – kreativna radionica nakon čega su uz pjesmu i smijeh druženje nastavili na žičari. U završnici je i postavljanje 27. kućice za ptice, kao simbola 27 godina postojanja i rada“ – kazala je Slovnikar.

post slika

Galerija