Potpredsjednik Božović na 22. Split Maratonu

28 feb 2022

Potpredsjednik Opštine Tivat Goran Božović na poziv organizatora bio je gost 22. Split Maratona, ali ovoga puta kao učesnik.

"Bilo je zadovoljstvo učestvovati na Split Maratonu, ovoga puta bez odijela i kravate, u sportskoj opremi, praktično kao dio organizacije, imajući u vidu da sam imao ulogu pejsera na polumaratonu. Nastavljamo uspješnu sportsku saradnju Splita i Tivta, a kao rezultat prijateljskih odnosa imamo novi sportski brend Bokeški polumaraton, što smo dogovorili upravo na istom ovom mjestu, na prošlogodišnjem izdanju Split Maratona" izjavio je Božović.

Nakon uspješno istrčanog polumaratona i obavljenog zadatka pejsera, u znak zahvalnosti Božović je uručio prigodan poklon organizatoru Split Maratona, ali i Bokeškog polumaratona Kristijanu Sindiku.

Na stadionu Poljud Božović je u nezvaničnom susretu razgovarao i sa zvaničnicima prijateljskog grada Trogira, gradonačelnikom Trogira Antem Bilićem i zamjenikom gradonačelnika Viktorom Novakom, iskoristivši priliku da ih pozove na naredno izdanje Bokeškog polumaratona u decembru mjesecu ove godine, imajući u vidu da je zamjenik gradonačelnika takođe aktivan u ovom sportu

post slika