Predsjednik Opštine Tivat primio u radnu posjetu ministra javne uprave

23 mar 2023

Ministar javne uprave, mr Marash Dukaj sa državnim sekretarom Ministarstva javne uprave Dragišom Janjuševićem i saradnicima boravio je danas u radnoj posjeti opštini Tivat. Tokom sastanka sa predsjednikom Opštine Tivat, Željkom Komnenovićem, razgovarano je o temama koje se odnose na funkcionisanje Opštine, te o načinu prevazilaženja izazova i modalitetima za unaprjeđenje saradnje sa resornim ministarstvom.

U ime Opštine Tivat, pored predsjednika Željka Komnenovića prisustvovali su i predsjednik Skupštine opštine Tivat Miljan Marković, potpredsjednik Opštine Tivat Jovan Brinić i glavna administratorka Marija Petković.

Ministar Dukaj kazao je da Ministarstvo radi na produbljivanju saradnje i rješavanju problema koje opterećuju rad lokalnih samouprava, kao i na reformi javne uprave u cilju stvaranja efikasnije i ekonomičnije uprave okrenute ka građanima.

Predsjednik Komnenović je pozdravio inicijativu ministra Dukaja za ovaj sastanak i prezentovao prioritete i izazove Opštine Tivat.

Tokom sastanka sagovornici su se složili da je veoma važna direktna komunikacija između organa državne uprave i lokalnih samouprava, kao i da će obje strane težiti da u budućem radu primjenjuju temeljne i konkretne aktivnosti za dobrobit države i građana Crne Gore.

post slika

Galerija