27. septembar 2011. Prva nagrada za najbolju praksu

27 sep 2011

Opština Tivat je u programu najbolje prakse u lokalnoj samoupravi u Crnoj Gori dobitnik prve nagrade za najbolju praksu u 2011-oj godini za projekat: „Mikro kreditni fond kao primjer unapređenja poslovnog ambijenta“, u oblasti unapređenje poslovnog ambijenta u lokalnoj samoupravi. U konkurenciji 10 crnogorskih opština, opština je konkurisala i sa projektom: „SMS servis i web portal ili Kancelarija u jednom koraku“ u oblasti transparentnosti i odgovornosti na lokalnom nivou, za koji je dobila pohvale od  izbornog panela kao i ostalih opština takmičara.

Dodjela nagrada za najbolju praksu u lokalnoj samoupravi u Crnoj Gori za 2011-u godinu održaće se 29-30. septembra 2011. godine u Hotelu Splendid, Budva, kada će se ujedno održati i konferencija o odgovornosti i transparentnosti na lokalnom nivou u Crnoj Gori. Drugog dana konferencije projekt menadžeri iz pet opština iz ove oblasti predstaviće svoje projekte. U ime Opštine Tivat, to će učiniti savjetnik u kabinetu predsjednika Petar Vujović.

Opština Tivat nastaviće da bude primjer u iniciranju i sprovođenju projekata koji mogu postati najbolja praksa na državnom nivou. 

 

KABINET PREDSJEDNIKA

 

post slika