440 hiljada eura za sanaciju i asfaltiranje ulica u Tivtu

11 nov 2021

Opština Tivat raspisala je dva javna tendera ukupne vrijednosti od oko 440 hiljada eura, u okviru kojih planira asfaltiranje i sanaciju lokacija u gradu koje su decenijama bile zanemarene.

U saradnji sa Upravom javnih radova biće realizovan projekat asfaltiranja gradskih i prigradskih ulica, ukupne vrijednosti od 100.000,00 eura. Za ovaj projekat raspisan je javni poziv za odabir najpovoljnijeg izvođača radova, s rokom za dostavljanje ponuda zaključno sa 19.11.2021. godine. Vrijeme za realizaciju je 15 dana od dana uvođenja izvođača u posao, a predmjerom radova obuhvaćeno je 8 lokacija u naseljima Cacovo, Podkuk, Kalimanj, Dumidran i Mažina.

Pored ovog projekta, Opština Tivat će iz budžeta finansirati sanaciju lokalnih puteva u vrijednosti od 338.000,00 eura, za šta je raspisan javni poziv za odabir najpovoljnijeg ponuđača, a rok za dostavljanje ponuda je zaključno sa 25.11.2021. godine. Predmetnom sanacijom biće obuhvaćeno 19 lokacija u naseljima Marići, Kava, Radovići – Novo naselje, Tripovići, Dumidran, Gradiošnica, Brda – Ostrvo cvijeća, Gošići I i II, Gornji Krašići, Đuraševići i Seljanovo. Rok za realizaciju ove investicije biće 40 dana od dana uvođenja izvođača u posao.

post slika