„Arsenalovi“ pretpetlići na prijemu kod predsjednika Skupštine opštine Tivat

01 jul 2021

Predsjednik Skupštine opštine Tivat dr Andrija Petković ugostio je danas podmladak FK „Arsenal“ – pretpetliće i njihove trenere Antošu Goluba i Slavena Borovića, kako bi im čestitao na ostvarenom uspjehu na turniru u Nikšiću. Arsenalovi pretpetlići učestvovali su na turniru „Fudbal da, droga ne“ i osvojili prvo mjesto sa samo jednim primljenim golom.

Predsjednik SO se uspješnim mladim fudbalerima obratio riječima „Vi ste budućnost i Tivta i Arsenala“ i dodao: „Prioritet svih nas je uspješan FK „Arsenal, posebno imajući u vidu što taj klub znači za Tivat, a njegov podmladak garancija je njegovog daljeg uspjeha. Zato je naš zajednički cilj stvaranje što boljih uslova rada sa djecom, mladim fudbalerima. Ja im čestitam na uspjehu i ubjeđen sam da aktivno bavljenje sportom ne doprinosi samo stvaranju dobrih sportista već i dobrih ljudi“.

Po riječima Antoše Goluba u FK „Arsenal aktivno trenira od 60 do 90 djece, što je zavidan broj i za sredine koje su veće od Tivta. U 2019. godini ovaj tim mladih sportista učestvovao je na čak 12 međunarodnih turnira, a nedavno su ostvarili zavidan uspjeh i na turniru u Herceg Novom, gdje su osvojili drugo mjesto.

post slika