Božović u posjeti niškoj Gradskoj opštini Pantelej

11 aug 2022

Potpredsjednik opštine Tivat Goran Božović boravio je u prvoj zvaničnoj posjeti niškoj Gradskoj opštini Pantelej povodom Dana i Slave gradske opštine.

Gradska opština Pantelej, jedna od najvećih u Gradu Nišu, proslavila je 18 godina od formiranja.

Saradnja sa Gradskom opštinom Pantelej proizašla je iz već uspostavljenih prijateljhskih odnosa Opštine Tivat i Grada Niša.

Na svečanom prijemu kod predsjednice gradske opštine Nataše Stanković i predsjednika skupštine Saše Novićevića razmjenjeni su prigodni pokloni. „Čestitam rukovodstvu i građanima praznik, čestitam na svemu dobrom što ste uradili za svoje građane u proteklom periodu, i želim da nastavite odgovorno i posvećeno raditi u najboljem interesu svoje zajednice. Na nama je odgovornost da uspostavimo saradnju u različitim oblastima, kako se novouspostavljeno prijateljstvo ne bi zadržalo na protokolarnoj posjeti povodom svečanosti“, naveo je Božović zahvaljujući na srdačnom gostoprimstvu, izražavajući zadovoljstvo što mu je ukazana čast da bude prvi zvaničnik Opštine Tivat u zvaničnoj posjeti ovoj gradskoj opštini.

Jedna od već praktično dogovorenih aktivnosti jeste učešće djece i omladine iz Tivta na Međunarodnoj koloniji animiranog filma za djecu i mlade koja se održava u Panteleju u ljetnjem periodu.

Božović je zajedno sa prisutnim predstavnicima gostujućih delegacija bio i na prijemu u gradskoj kući grada Niša, pri čemu su razmjenjene informacije o već uspostavljenoj plodonosnoj sradanji sa Gradom Nišom, nakon čega su date izjave za više TV medija.

Božović je prisustvovao i liturgiji u crkvi Sv. Pantelejmona u Nišu, povodom slave gradske opštine, a po kojem svecu gradska opština i nosi ime.

post slika

Galerija