Delegacija Opštine Tivat na proslavi slave Grada Niša

03 jun 2021

Delegacija Opštine Tivat boravi u trodnevnoj posjeti Nišu, povodom obilježavanja gradske slave Sveti car Konstantin i carica Jelena. Potpredsjednici opštine Goran Božović i Vladimir Arsić i odbornica Skupštine opštine Tivat i predsjednica skupštinskih odbora za društvene djelatnosti i finansije Sanja Vuković, prisustvuju nizu događaja koje organizuje uprava Grada Niša.

Svečani prijem i koktel gradonačelnice Dragane Sotirovski organizovan je juče za sve gradove pobratime i prijatelje, nakon čega je uslijedilo Praznično bdenje uoči dana proslave i Carsko veče i svečana litija oko parka Svetog Save.

U razgovoru sa tamošnjim medijima potpredsjednik Božović je upravi Grada Niša i svim Nišlijama čestitao gradsku slavu i prenio pozdrave i čestitke predsjednika opštine Željka Komnenovića. „Mi nastavljamo da gradimo mostove prijateljstva. Ovo je u kratkom roku treća posjeta  delegacije Opštine Tivat Nišu“, rekao je Božović i pozvao sve Nišlije da dođu u Tivat i na crnogorsko primorje budući da će uskoro dva grada dijeliti i direktnu avio liniju.

Proslavu Grada Niša prati niz kulturnih, sportskih i zabavnih manifestacija. Za večeras je planirana Svečana Akademija, a nakon toga i pozorišna predstava na otvorenom za sve goste.

post slika