Edukativna radionica “Priprema za razgovor za posao”

21 feb 2024

Opština Tivat poziva sve studente i srednjoškolce da prisustvuju edukativnoj radionici pod nazivom "Priprema za razgovor za posao", koja se organizuje u Tivtu, u okviru saradnje sa NVO “Centar za omladinsku edukaciju” na projektu Evropske omladinske kartice (EYCA).

Višnja Gluščević i Ineta Sinanović biće predavačice na radionici ispred najveće platforme za zapošljavanje u Crnoj Gori, zaposli.me. Kroz interaktivnu radionicu, sa polaznicima će razgovarati o tome kako se na najbolji način predstaviti poslodavima, pogotovo u kontekstu predstojećih sajmova sezonskih poslova. Polaznici će imati priliku da nauče kako da naprave CV, kao i da prođu kroz praktičnu obuku o razgovoru sa potencijalnim poslodavcem.

Radionica će se održati u srijedu, 28. februara u Multimedijalnoj Sali Opštine Tivat u 12h.

Projekat Evropska omladinska kartica (EYCA), realizuje se u partnerstvu NVO “Centar za omladinsku edukaciju” i Ministarstva sporta i mladih, a uz podršku i aktivno učešće Opštine Tivat, koja na godišnjem nivou obezbjeđuje besplatnu distribuciju EYCA kartica za sve mlade na teritoriji lokalne samoprave, kao i realizaciju programa neformalne edukacije u cilju jačanja vještina mladih.

post slika