Književna omladina Tivta u posjeti predsjedniku opštine

15 dec 2022

Predstavnici NVO „Književna omladina Tivta“ danas su posjetili predsjednika opštine Tivat Željka Komnenovića i uručili mu na poklon tortu sa amblemom opštine.

Predsjednica ove NVO Sandra Slovnikar, istakla je da je posjeta predsjedniku opštine tradicionalna aktivnost koju realizuju u okviru obilježavanja rođendana organizacije, a koja je ove godine proslavila 26 godina aktivnog rada.

„Svake godine, nova grupa mališana ima priliku da se upozna i razgovara sa predsjednikom opštine. Pored tradicionalnog susreta, za 26. rođendan realizovali smo i brojne edukativno – kreativne sadržaje, ekološke akcije, kvizove znanja, pozorišnu predstavu, a sa brojnim sličnim aktivnostima nastavićemo i u narednoj godini. Do kraja kalendarske godine spremamo još jedan tradicionalni događaj, Dječiju novogodišnju bajku, kao i dvije ekološke akcije, u okviru kojih ćemo pokloniti dvije kućice za ptice našim nacionalnim parkovima“

Predsjednik opštine Željko Komnenović zahvalio je mališanima na posjeti i poklonu.

“Uvijek je zadovoljstvo ugostiti vas i razgovarati o vašim aktivnostima. Među vama imamo mlade muzičare, sportiste, ekologe. Književna omladina Tivta organizuje veliki broj aktivnosti edukativnog i ekološkog karaktera, radionice i izlete u prirodi, posjete ustanovama kulture, što je za svaku pohvalu“, kazao je Komnenović i pozvao mališane da dođu na proslavu Dječije Nove godine koju priprema Turistička organizacija Tivat 30. decembra, kada će na Pinama u okviru novogodišnjeg programa biti priređen cjelodnevni muzičko-zabavni program za djecu.

post slika

Galerija