Marković izabran za potpredsjednika Skupštine Zajednice opština Crne Gore

26 jan 2024

Predsjednik Skupštine opštine Tivat, mr Miljan Marković, izabran je za potpredsjednika Skupštine Zajednice opština Crne Gore.

“Marković je izabran na predlog predsjednice Skupštine Zajednice opština Crne Gore, dr Jelene Borovinić Bojović. Kandidaturu za mjesto potpredsjednika Skupštine Zajednice opština Crne Gore, članovi Skupštine ZO, podržali su jednoglasno. Izbor i ukazano povjerenje samo je dodatna potvrda dosadašnjeg rada predsjednika Skupštine opštine Tivat, kao i potvrda da Tivat u svim segmentima postaje prepoznat od strane važnih adresa kao pouzdan partner koji je spreman da se nosi sa brojnim izazovima koji su pred nama", navodi se u saopštenju Skupštine opštine Tivat.

"Zahvaljujem se svim predstavnicima opština i gradova u Crnoj Gori koji su podržali moju kandidaturu, a ja se nadam da ćemo kroz zajednički rad Skupštine Zajednica opština Crne Gore učiniti da sve lokalne uprave, pa samim tim i lokalna uprava Tivta, lakše i efikasnije rješava brojne administrativne probleme" - predsjednik Skupštine opštine Tivat mr Miljan Marković.

post slika