Nagrađeni sportisti na prijemu kod predsjednika opštine

07 maj 2022

Predsjednik opštine Željko Komnenović danas je u kabinetu upriličio prijem za tivatske sportiste koji su odlukom Sekcije sportskih novinara i Radio Tivta, odabrani za najbolje u 2021. godini.

Bućar Gracija Stjepčević najbolji je sportista Tivta, Kik boks klub “Rebel” najbolji sportski klub, dok je za najperspektivnijeg mladog sportistu do 14 godina izabran kik bokser Nemanja Radnjić. Tradicionalnom izboru koji Radio Tivat organizuje 25. put za redom, Opština Tivat se priključila ove godine i za dodjeljena sportska priznanja uvela vrijedne novčane nagrade.

„Posebno je zadovoljstvo čuti da naša djeca i mladi postižu izuzetne rezultate i uspjehe, jer ste vi budućnost sporta u Tivtu i najbolja reklama za naš grad. Opština Tivat posebno će nastojati da njeguje i pruži podršku omladinskom sportu, kao i manifestacijama koje promovišu sport i zdrave stilove života“ poručio je predsjednik opštine Komnenović.

Svečanom prijemu prisustvovali su direktorica Radio Tivta Tamara Vučinović i predstavnici Sekcije sportskih novinara, Predrag Usanović i Damir Nesimi, koji su kazali da je izbor najboljih bio težak zadatak, ali da to samo potvrđuje da tivatski sport ide uzlaznom putanjom. Nagrađeni sportisti zahvalili su predstavnicima lokalne uprave i medija na ukazanom priznanju za rad i trud i najavili planove za učešće u brojnim sportskim dešavanjima.

Sekretarka za društvene djelatnosti u Opštini Tivat Borka Mršulja istakla je da je iskrena želja Opštine da izađe u susret i unaprijedi saradnju sa svim sportskim organizacijama u Tivtu. Predstavnike sekcije sportskih novinara ovom prilikom pozvala je da se prijave na konkurs za odabir članova Komisije za raspodjelu sredstava sportskim organizacijama, koji je u toku, i tako daju dodatni doprinos u odlukama koje se tiču razvoja sporta u gradu.

post slika

Galerija