Tribina dr. Ranka Rajovića u Tivtu

21 jun 2023

Tribina dr Ranka Rajovića na temu „NTC sistem učenja“, biće organizovana u Tivtu u subotu 1. jula sa početkom u 19h, u Multimedijalnoj sali Opštine Tivat. Ulaz će biti besplatan, a broj mijesta ograničen.

Prepoznatljiv po svojim originalnim i slikovitim predavanjima, dr. Rajović je jedan od vodećih autoriteta u regionu kada je u pitanju vaspitanje i obrazovanje djece.

Specijalista interne medicine, magistar neurofiziologije i doktor sportskih nauka, dr Rajović je predsjednik Komiteta međunarodne Mense za darovitu djecu i UNICEF-ov saradnik na projektu ranog podsticanja intelektualnog razvoja djece, te osnivač Mense Srbije i Odsjeka za darovite Centra “Nikola Tesla”. Takođe, dr Rajović je šef Katedre za neuronauke u vaspitanju i obrazovanju, na Pedagoškom fakultetu u Kopru (Slovenija). NTC sistem učenja se primjenjuje u više od 20 država Evrope, a u sedam država ima akreditaciju tamošnjih ministarstava obrazovanja.

Tribinu, ali i niz pratećih sadržaja koji su planirani, organizuje opštinski Sekretarijat za društvene djelatnosti, sa namjerom aktuelizovanja značaja podsticanja razvoja djece predškolskog i školskog uzrasta

post slika

Galerija