Novi javni oglas za učesnike u Popisu 2023

15 nov 2023

Popisna komisija Opštine Tivat danas je raspisala novi Javni oglas za kandidate za instruktore i popisivače, za potrebe sprovođenja “Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2023. godine”.

Javni oglas za instruktore trajaće do 20. novembra 2023. godine do 15h, a za popisivače do 22. novembra 2023. godine do 15h.

Popunjena prijava za učesnike/ce u popisu i kompletna dokumentacija može se dostaviti lično (Opština Tivat, sala 15c, II sprat) ili poštom u preciziranom periodu, u zatvorenoj koverti svakog radnog dana od 8 do 15 časova. Kandidati koji su u prethodnom Javnom oglasu (koji je bio raspisan u septembru 2023. godine) priložili kompletnu dokumentaciju potrebno je da podnesu samo popunjenu Prijavu za učesnike/ce u popisu (Obrazac P-13).

Prijavu za učesnike/ce u popisu, kandidati i kandidatkinje mogu preuzeti ovdje.

Javni oglas za ugovorno angažovanje učesnika/ca za sprovođenje Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova koji će se održati od 30. novembra – 15. decembra 2023. godine možete preuzeti ovdje.

Prethodno objavljeni Javni oglas za ugovorno angažovanje instruktora i popisivača za sprovođenje “Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2023.” je poništen, a samim tim i izbor svih kandidata za instruktore i popisivače na osnovu tog oglasa. Obavještenje o poništenju Javnog oglasa možete preuzeti ovdje.

post slika