Predsjednik opštine obišao radove u Dumidranu

10 nov 2023

Predsjednik opštine Tivat Željko Komnenović i direktor Direkcije za investicije Vlado Brguljan obišli su juče ulicu Dumidran u istoimenom tivatskom naselju, u kojoj su izvršeni pripremni radovi pred stavljanje novog sloja asfalta.

„Kiša i loši vremenski uslovi nas ometaju da posao privedemo kraju, ali čim se narednih dana steknu uslovi, ulica će biti asfaltirana“ – rekao je direktor investicija i zhvalio na strpljenju građanima koji svakodnevno koriste ovaj put. „Ulica Dumidran je vrlo prometna i putna je veza za veliki broj domaćinstava, pa se nadam da će njeno asfaltiranje biti pozitivna promjena koju će svi osjetiti“ – dodao je Brguljan.

„Ovaj je posao asfaltiranja, dio milion eura vrijednog projekta adaptacije i modernizacije postojeće saobraćajne infrastrukture, koji smo pokrenuli još u junu mjesecu. Sa ovim radovima u Dumidranu je kompletiran prvi tender u iznosu od 500.000€, a do kraja godine će biti realizovan iznos od još 500.000€.“ – istakao je predsjednik opštine.

„Mogu najaviti da će i naredna godina biti investiciona u pogledu visine kapitalnog budžeta i da su pred nama dalji radovi na unapređenju putne infrastrukture. U planu je izgradnja novih saobraćajnica, a u svrhu adaptacije i modernizacije ulica, planiramo uložiti još milion eura.“ – najavio je predsjednik opštine Željko Komnenović.

post slika

Galerija