Novogodišnji prijem kod Predjednika opštine

27 dec 2012

Predsjednik opštine Miodrag Kankaraš sa saradnicima priredio je danas tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike vaspitno obrazovnih ustanova iz naše Opštine .
Prijemu su prisustvovali Predsjednik Skupštine opštine Ivan Novosel i Potpredsjednik opštine Krsto Bošković.
Učenicima, nastavnicima, profesorima , vaspitačima iz OŠ „Drago Milović“ i „Branko Brinić“, Muzičke škole , SMŠ „Mladost“ i Dječjeg vrtića „Bambi“ i NVO „Dječji savez“, Predsjednik Kankaraš je uz čestitku za Novu godinu čestitao i na izvanrednim rezultatima koje te ustanove postižu. Istakao je zadovoljstvo da su učenici naših škola po znanju i uspjesima koje postižu u daljem školovanju postali prepoznatljivi u svim sredinama u kojima nastavljaju obrazovanje.
Podvukao je da će Opština Tivat i dalje nastaviti sa praksom izuzetno dobre saradnje sa svim ustanovama da će i dalje na različite načine pružati pomoć školama i time značajno poboljšavati uslove za rad i učenje.
Posebno je istakao zadovoljstvo završetkom novog objekta Muzičke škole i početak rada od ove školske godine i srednje muzičke škole za duvače. Najavio je takođe skori završetak objekta Dječjeg vrtića čime će kapaciteti i uslovi za rad i boravak u tom objektu biti značajno poboljšani.
Ispred škola i u ime prisutnih , Predjedniku opštine injegovim saradnicima su se čestitajući Novu godinu i želeći dalje uspjehe u radu zahvalili učenici Luka Reković, Lakičević Jovana, Marija Ercegović, Mudreša Maša a ispred najmlađih Ana Ljubenković.

 

 

 

post slika