OBAVJEŠTENJE – REŽIM SAOBRAĆAJA U CENTRU

26 dec 2019

Opština Tivat obavještava građane da je usled radova na izgradnji kružnog toka ispred zgrade stare Opštine došlo do potpune obustave i izmjene režima saobraćaja u više ulica u centralnom dijelu grada.

Naime, dio ulice II Dalmatinske, od raskrsnice kod klinike „Mansa medica“ (skretanje prema parkingu kod stambenih lamela) do izlaska na magistralu je u potpunosti zatvoren za saobraćaj. Takođe, dio ulice Luke Tomanovića, od raskresnice sa magistralom (ispred zgrade stare Opštine) do ulice Đačke je u potpunosti zatvoren za saobraćaj.

Privremena izmjena režima saobraćaja, odnosi se na sljedeće ulice:

- Ulica II Dalmatinske: izmjena režima saobraćaja u dijelu ulice II Dalmatinske, od raskrsnice sa ulicom Palih Boraca do skretanja kod Mansa Medica-e (skretanje prema parkingu kod stambenih lamela) na način što se u tom dijelu ulice ukida ulično parkiranje i režim jednosmjernog saobraćaja mijenja u dvosmjerni

- Ulica Njegoševa: izmjena režima saobraćaja u dijelu ulice Njegoševe, od raskrsnice sa ulicom Palih Boraca (ispred Turističke organizacije Tivat) do raskrsnice sa ulicom Istarska na način što se u tom dijelu ulice ukida ulično parkiranje i režim jednosmjernog režima saobraćaja mijenja u dvosmjerni.

Navedene izmjene režima saobraćaja će važiti u periodu od 27.12.2019. godine do završetka radova na izgradnji kružnog toka ispred zgrade stare Opštine. Molimo građane za strpljenje i razumijevanje u toku izmjenjenog režima saobraćaja u gradskim ulicama.

post slika