OBILJEŽEN MEĐUNARODNI DAN ZDRAVLJA ORGANIZOVANJEM KVIZA ZNANJA „ZNAM ŠTA HOĆU ,DROGU NEĆU“

05 apr 2013

Opštinska Kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti Tivat  je obilježila Međunarodni dan zdravlja  organizovanjem kviza u petak 05. 04. 2013.
Četvoročlani žiri u sastavu  :
dr Vjera Usanović ,Savjetovalište za mlade ,Dom zdravlja Tivat,
mr.Darka Ognjanović, koordinatorka Kancelarije za prevenciju bolesti zavisnosti,
Đorđe Trajčevski iz NVO Creativni centar Pravi put Tivat i
Radovan Novaković, menadžer AIKIDO Kluba Tivat  odlucio je da:   I  MJESTO  PRIPADNE EKIPI  I g1  IZ  SMŠ MLADOST I OSVOJIO NAGRADU JEDNODNEVNI IZLET U PODGORICU U JU KAKARIČKA GORA ( ZA CIJELO ODJELJENJE)

 II  MJESTO  PRIPADNE EKIPAMA VIII 2 DRAGO MILOVIĆ I EKIPI IX RAZREDA BRANKO BRINIĆ i OSVOJILI  NAGRADU  ( jednodnevni izlet u Nikšić  i posjeta NVO PREPOROD)
( ZA OBA  ODJELJENJA)

III  MJESTO  PRIPADNE EKIPI VIII5  DRAGO MILOVIĆ I OSVOJILI NAGRADU JEDNOMJESEČNI KURS SAMOODBRANE U AIKIDO KLUBU KRAV MAGA kao i vrijedni  školski pribor  od Opštine Tivat (ZA CIJELO ODJELJENJE)

Nagrade za  I i II mjesto je uručila ispred  Kancelarije  mr.Darka Ognjanović, III nagradu je uručio menadžer AIKIDO KLUBA TIVAT Radovan Novaković, a za sve učesnike u ekipama njih 18 Opština je takođe spremila poklone. Predstavnica JU Komunalno preduzeće Jelena Raičković je uručila šest kupona za korištenje bicikala BIKE SHERING Tivat na godinu dana za dvije ekipe koje nijesu dobitnici nagrada.

post slika