ODRŽAN III SAJAM SPORTA 2018

28 sep 2019

U organizaciji Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja Opštine Tivat, u srijedu 26.09.2018. godine, na platou između škola SMŠ „Mladost“ i OŠ „Drago Milović”, koje su bile suorganizatori manifestacije, održan je treći Sajam sporta.

Sve prisutne je ispred organizatora pozdravila mr Darka Ognjanović, sekretarka Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja, ocjenjujući ovu vrstu okupljanja kao vrlo korisnu za promociju sporta i zdravih stilova života.

“Ovo je treći put da organizujemo Sajam sporta, a ideja nije potekla samo od nas, već od OŠ ”Drago Milović” i SMŠ ”Mladost”, sa ciljem da se učenicima predoče sve mogućnosti i programi koje oni nude”.

Sekretarka Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja je posebnu zahvalnost uputila direktoricama škola koje su omogućile da se plato između škola iskoristi na najbolji mogući način, kao i plesnom klubu Bellissima koji je tokom ljeta bio podrška Sekretarijatu u raznim manifestacijama.

“Pozdravljam sve prisutne sportske organizacije i one koji danas nisu mogli doći zbog svojih obaveza i pozivam sve one sportske organizacije, koje to nisu učinile, da do 1. novembra ove godine izvrše preregistraciju u skladu sa novim Zakonom o sportu, a Sekretarijat će im izaći u susret za sve dodatne informacije i pomoć“ – istakla je Ognjanović.

 

 

Na sajmu se predstavilo više sportskih organizacija, a među njima: Sportsko-plesni klub „Bellissima”, Košarkaški klub „Teodo“, Fudbalski klub „Arsenal“, Šah klub „Mimoza“, Rukometni klub „Partizan“, Judo klub „Tivat“, Ženski rukometni klub „Tivat“, BK „Palma“ , BK „Brđanin“, Stonoteniski klub „Tivat“, Kik Boks klub „Tivat“ Triatlon klub „Tivat“ kao i mnogi drugi.

Ovom prilikom, Opština Tivat zahvaljuje se svima onima koji su pružili pomoć u organizaciji Sajma: d.o.o. „Komunalno“ Tivat, Crvenom krstu Tivat i Omladinskom klubu Tivat.