ODRŽAN IV SAJAM SPORTA

26 sep 2019

Četvrti Sajam sporta u organizaciji Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja Opštine Tivat, održan je na platou između SMŠ“Mladost“ i OŠ“Drago Milović“.

Na sajmu se predstavilo više sportskih organizacija, a među njima: Fudbalski klub „Arsenal“, Košarkaški klub „Teodo“,Jedriličarski klub „Delfin“, Sportsko-plesni klub „Bellissima",“Šah klub „Mimoza“, Rukometni klub „Partizan“, Judo klub „Tivat“, Ženski rukometni klub „Tivat“, Stonoteniski klub „Tivat“, Kik Boks klub „Rebel“ Košarkaški klub „Tivat“, Omaldinski karate klub „Mawashi 2015“, Golf klub „Knjaginja Milica“, Ragbi klub „Arsenal“,Planinarsko društvo“Vjeverice“, Omladinski klub Tivat, kao i  Školska sportska društva“ Mladost“ i „Drago Milović“.

Predstavnici sportskih klubova prezentovali su djeci svoje aktivnosti, upoznali ih bliže sa načinom rada i benefitima koje odredjeni sportovi nose.

Savjetnici za mlade i sport Dejan Krunić i Nikola Krsmanović su pozdravili učesnike i zahvalili se na velikom odzivu. “ Želimo vam da budete dobri sportisti i da budete dobri u školi. Suština cijele ove priče jeste da djecu koja su sve više okrenuta kompjuterima i usmjerena na mirovanje, okrenemo sportu i ako se nakon današnjeg dana barem jedno dijete upiše u neki klub, mi ćemo to smatrati uspjehom”, istakao je Krsmanović.

U zabavnom dijelu programa nastupile su članice Sportsko-plesnog kluba Bellissima, a Judo klub Tivat, OKK Mawashi 2015 i Kik boks klub Tivat uradili su simulacije borbi. Djeca Fudbalskog kluba Arsenal kao i Rukometnog kluba Partizan pokazali su svoje vještine a po prvi put na sajmu je izvedena prezentacija golfa koja je izazvala najveće najviše interesovanja mladih.

U takmičenju u šutiranju penala učestvovalo je 14 takmičara iz različitih sportskih organizacija, a pobjedu je ponio Marko Kandić kome su nagradu uručili predstavnici Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja.

Opština Tivat zahvaljuje se svima na pomoći u organizaciji Sajma: SMŠ Mladost, OŠ Drago Milović, d.o.o. „Komunalno“ Tivat i Omladinskom klubu Tivat.

sajam sporta3

sajam sporta2

post slika