ODRŽAN POSLJEDNJI SASTANAK KOORDINACIONOG TIMA ZA PRAĆENJE TURISTIČKE SEZONE

03 sep 2018

Koordinacioni tim za praćenje turističke sezone, na današnjem posljednjem sastanku za ovu ljetnju sezonu, ocjenio je da je glavna turistička sezona u Tivtu bila veoma uspješna, uz povećan rast broja turista i noćenja. Sve gradske službe su ovaj posao obavile visoko profesionalno i odgovorno. Veoma kvalitene Purgatorije Centra za kulturu i programi Turističke organizacije, Porto Montenegra i Luštice bay, izazvali su veliko interesovanje publike i ukupnu turističku ponudu Tivta podigli na viši nivo.

Glavna sezona protekla je bez bezbjednosnih problema, te se predsjednik opštine Tivat prof. dr Siniša Kusovac zahvaljuje svim gostima i građanima, kao i svim službama koji su tome doprinijele. Tokom glavne sezone, uočeni su i neki problemi, prije svega u saobraćajnim gužvama na drumovima, kao i u dijelu priobalnog pomorskog saobraćaja, što će se u narednom periodu sistemski rješavati.

Koordinacioni tim je izrazio očekivanje da će se sa dobrom posjetom turista nastaviti i u post-sezoni, čime bi ova turistička godina bila jedna od najuspješnijih u proteklih nekoliko decenija.