Održan sastanak sa tivatskim hotelijerima

19 dec 2018

Tivatski hoteli Palma i Pine, spremni su da u okviru raspoloživih kapaciteta, podrže organizaciju novogodišnjeg programa koji u Tivtu, počinje 20. decembra, uz brojne manifestacije čiji organizatori su Opština Tivat, Turistička organizacija Tivat i Udruženje preduzetnika, kao i druge ustanove i privrednici.

Tim povodom, predsjednik Opštine dr Siniša Kusovac razgovarao je sa predstavnicama hotela Jelenom Mandić i Milenom Bošković ocijenivši da je podrška hotelijera obostrano značajna.

„Program tivatskih hotela je koncipiran na bazi dočeka koji Opština Tivat organizuje na rivi Pine, tako da svi imamo interes da organizacija bude što bolja i u tome očekujemo vašu pomoć“, rekao je predsjednik.

Hotel Palma, će prema riječima Jelene Mandić, omogućiti smještaj za dio učesnika, a Pine, kako je navela Bošković, dnevni boravak i backstage za dio učesnika novogodišnjeg programa.

U organizaciji Udruženja privrednika Tivta na rivi Pine danas je počelo postavljanje tipskih gastro kućica i štandova za različite delicije koje će biti posluživane posjetiocima. Udruženje je obezbijedilo 30 hiljada eura.

Novogodišnji bazari su već počeli, prvi koncert u okviru novogodišnjeg programa je nastup Amadeus benda, 26. decembra, a potom slijede koncerti Ane Rucner, Leontine i gostiju, Borisa Novkovića, noć tambure La Banda benda, klasično popodne sa The Gents, te Disco Inferno. Tribute band Abba i Željko Joksimović uvešće Tivćane i njihove goste u 2019. godinu. Prvog januara nastupiće Bojan Delić i Lepa Brena a noć kasnije Ana Kokić i grupa Toć.


SLUŽBA PREDSJEDNIKA OPŠTINE

Kucice

post slika