Održana II sjednica Skupštine opštine Tivat

20 dec 2022

Na danas održanoj II sjednici Skupštine opštine Tivat imenovani su skupštinski odbori i određeni odbornici koji će prisustvovati zaključenju braka.

Predlogom Opštinske izborne komisije, umjesto Sandre Krstović (HGI) koja je podnijela ostavku na odborničko mjesto verifikovan je mandat odbornici Ani Vuksanović, kao i odbornicima Ćazimu Lisičiću i Ani Ivanović umjesto Tonina Fantića i Slađane Božinović (koalicija DPS-SD-SDP-LP).

Usvojen je zapisnik sa I sjednice Skupštine opštine, a glasovima većine odbornika izglasani su predlozi za imenovanje 6 skupštinskih odbora. Za predsjednika Odbora za Statut i propise imenovan je odbornik Dejan Piper, a za članove Nina Purović, Mirko Kovačević, Ilko Klakor, Miloš Popivoda, Igor Petković i Ilija Janović. U Odbor za izbor i imenovanja za predsjednika je imenovan Dejan Piper, a za članove Dejan Risančić, Goran Vujović, dr Andrija Petković, dr Julija Samardžić, Zdravko Mitrović i Ilija Janović. U Odbor za društvene djelatnosti imenovana je Milanka Brajković za predsjednicu, a za članove Mirko Kovačević, Zorica Bulatović, Nina Lakičević, Aneta Radmilović, Vatroslav Belan i Adrijan Vuksanović.

U Odbor za finansije, privredu i razvoj, odbornik Tonći Janović imenovan je za predsjednika, a za članove Dejan Piper, Ilko Klakor, Miljan Marković, Dubravka Nikčević, Miloš Popivoda i Aleksandar Đurović. U Odbor za planiranje prostora, zaštitu životne sredine i komunalno- stambenu djelatnost Dejan Piper imenovan je za predsjednika, a za članove Dejan Risančić, Ilko Klakor, Milanka Brajković, Dubravka Nikčević, Aleksandar Đurović i Adrijan Vuksanović.

U Odbor za međuopštinsku i međunarodnu saradnju za predsjednika je imenovan Tonći Janović a za članove Siniša Samardžić, Goran Vujović, Željko Šovran, dr Renata Bergam Grandis, Vatroslav Belan i Nebojša Kašćelan. Glasovima većine odbornika usvojen je i predlog Odluke kojom se određuju odbornice Aneta Radmilović, Nina Lakičević i Nina Purović da prisustvuju zaključenju braka.

Naredna, III sjednica SO Tivat zakazana je za četvrtak, 22. decembar sa početkom u 9 časova, kada će se na dnevnom redu naći i predlog Budžeta opštine Tivat za 2023. godinu.

post slika

Galerija