Održana radionica “Vršnjačko nasilje i sajber kriminal”

05 maj 2023

U organizaciji Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Tivat, danas je u Multimedijalnoj sali održana radionica na temu “Vršnjačko nasilje i sajber kriminal”.

Radionica je organizovana u saradnji sa Domom zdravlja Tivat – Savjetovalište za mlade, a vodila je dr Bojana Mirović. Aktivnosti su prisustvovali učenici VI, VII i VIII razreda osnovne škole “Drago Milović” i “Branko Brinić”, a u realizaciji aktivnosti učestvovali su učenici III i IV razreda SMŠ “Mladost”.

Cilj radionice je bio da učenici povećaju nivo svijesti o oblicima nasilja, rizicima i posljedicama koje mogu nastati, kao i prenošenju znanja i vještina pomoću kojih se nasilje može spriječiti.

Ispred Sekretarijata za društvene djelatnosti učenike su pozdravili i ukazali na značaj današnje radionice vd sekretarke Olivera MIšković Vidojević i Aleksandar Daković, samostalni Savjetnik za prevenciju bolesti zavisnosti.

Ovim je intenzivirana saradnja između Opštine Tivat i Savjetovališta za mlade iz kojeg su poručili da su otvoreni za saradnju sa svim institucijama koje se bave usmjeravanjem djece i mladih, takođe i za svaki vid individualne podrške.

post slika

Galerija