OPŠTINA TIVAT IZLAGAČ NA 7. FESTIVALU INVESTICIJA I NEKRETNINA FREI 2016

10 maj 2016

Menadžer opštine Tivat Zoran Petranović i savjetnik predsjednika opštine za međunarodne odnose i ekonomski razvoj Petar Vujović predstavljaju opštinu Tivat na 7. Festivalu investicija i nekretnina FREI 2016 koji se održava u Miločeru od 09-12.05.2016. godine. Festival se održava pod visokim patronatom predsjednika Vlade Crne Gore, g. Mila Đukanovića i uz programsko partnerstvo Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Festival nekretnina i investicija – FREI je tematska i selektivna manifestacija o problematici investiranja i razvoja real-estate sektora. Skup je namijenjen investitorima i komercijalnim kompanijama iz oblasti nekretnina, reprezentima državnih organa, infrastrukturnim preduzećima, predstavnicima međunarodnih institucija, stručnoj i opštoj javnosti. FREI predstavlja savremenu formu razmjene informacija i iskustava, kao i sticanja novih znanja, u cilju jačanja osnova za efikasnije djelovanje subjekata zainteresovanih za sektor nekretnina i investicija.

U saradnji sa Turističkom organizacijom Tivta i kompanijom Brand New Tivat, opština Tivat je ove godine zakupila i štand na kome će vršiti promociju realizovanih i planiranih projekata. Prvog dana Festivala, naš štand je, u pratnji Ministra održivog razvoja i turizma Branimira Gvozdenovića i organizatora Festivala, obišao i Premijer Crne Gore Milo Đukanović.

Tokom trajanja Festivala svi zainteresovani posjetioci biće u mogućnosti da se od predstavnika opštine Tivat na licu mjesta upoznaju sa svim relevantnim informacijama o strateškim pravcima razvoja naše opštine kao i investicionim mogućnostima u narednom periodu.


SLUŽBA PREDSJEDNIKA

 

post slika