Posjeta Književne omladine Tivta predsjedniku opštine Željku Komnenoviću

15 dec 2021

Povodom proslave svog dvadeset petog rođendana, predstavnici NVO „Književna omladina Tivta“, posjetili su danas predsjednika opštine Tivat Željka Komnenovića i uručili mu na poklon tortu sa amblemom opštine.

Riječ je o tradicionalnom događaju, kaže predsjednica NVO “Književna omladina Tivta” Sandra Slovnikar, koji oni realizuju u sklopu obilježavanja dana osnivanja organizacije.

“Mi ove godine obilježavamo 25 godina rada naše organizacije. Svake godine tradicionalno dovodimo djecu u posjetu kabinetu predsjednika, gdje oni imaju priliku da se upoznaju i pričaju sa predsjednikom opštine. Nadamo se da će ovi susreti biti tradicija i narednih godina i da će nove generacije mališana takođe biti u prilici da imaju jedno ovakvo iskustvo” kazala je Slovnikar.

Predsjednik opštine je zahvalio na poklonu i istakao da se raduje njihovoj posjeti.

“NVO Književna omladina Tivta je jedna od vrijednijih organizacija u gradu i uvijek nam je drago da razgovaramo o njihovim aktivnostima. Trenutno je aktuelna priprema manifestacije “Dječji novogodišnji program”, koju TO Tivat organizuje uz podršku Opštine”, saopštio je Komnenović.

„Plan je da se u dječijem gradskom parku organizuje prigodan muzičko-zabavni program za djecu, u kojem će aktivno učešće uzeti i Književna omladina Tivta“, zaključuje on.

post slika

Galerija