POTPREDSJEDNIK OPŠTINE SINIŠA KUSOVAC ČESTITAO NA USPJEHU MLADIM FUDBALERIMA FK „ARSENAL“

27 apr 2018

Potpredsjednik opštine Tivat dr Siniša Kusovac, ugostio je danas (petak, 27. april) podmladak FK „Arsenal“ – mlade fudbalere godište 2007. i čestitao im na uspjehu koji su ostvarili na međunarodnom fudbalskom turniru  „Čin čin“, koji je nedavno održan na Zlatiboru (Srbija).

„U ime Opštine Tivat i u svoje lično ime, čestitam na uspjehu koji ste ostvarili i time pokazali da se FK „Arsenal“  i uopšte tivatski fudbal imaju čime podičiti. Vaš trud i rad biće nagrađeni boljim uslovima rada i treniranja, a nadam se da ćete slaviti još mnogo pehara i medalja“, kazao je potpredsjednik Kusovac.

Prijemu kod potpredsjednika opštine prisustvovali su i treneri Antoša Golub i Vlado Dedejić. Po riječima trenera Antoše Goluba, FK „Arsenal“ je ostvario zavidan rezultat: „Na turniru je, kada je u pitanju 2007. godište, učestvovalo ukupno 24 ekipa. Bili smo dominantni i od 6 utakmica pobijedili u svih 6 sa gol razlikom 20/2“.

Iz FK „Arsenal“ navode da je izuzetan uspjeh činjenica da je na turnir otišlo ukupno 59 djece koja su se takmičila u 6 kategorija: „Za budućnost „Arsenala“ ne treba brinuti. Ključno je obezbjediti dobre uslove, dobre terene za treniranje i budućnost će biti svijetla“, naglasio je Antoša Golub.

post slika