Predsjednik opštine posjetio Noblewood Group

19 sep 2023

Predsjednik opštine Tivat Željko Komnenović obišao je sjedište kompanije „Noblewood Group“, renomiranog proizvođača poznatog brenda votke „Beluga“, koje se nalazi u Tivtu. Kompanija je u aprilu ove godine otvorila svoj proizvodni pogon u Nikšiću, dok je uprava smještena u naselju Porto Montenegro u Tivtu.

Izvršni direktor Noblewood Group, Oleg Medoev zahvalio je predsjedniku opštine na posjeti i predstavio portfolio i rad kompanije u Crnoj Gori. „Naša vizija je razvijanje ne samo našeg poslovanja i unapređenje ekonomije, već i doprinos Tivtu kroz podršku inicijativama na korist lokalne zajednice. Zajedno sa lokalnom upravom, radićemo na izgradnji jakih partnerstava i kreiranju novih radnih mjesta za naše sugrađane“, kazao je Medoev.

Predsjednik opštine je izrazio zadovoljstvo činjenicom da poznati svjetski brendovi odlučuju da poslove vode upravo iz Tivta i iskazao otvorenost lokalne uprave za saradnju u svim mogućim aspektima. Na sastanku je bilo riječi i o mogućnostima ulaganja ove kompanije u okviru aktivnosti društveno-odgovornog poslovanja.

Sastanku je prisustvovao i rukovodilac novoformirane opštinske Službe za odnose sa investitorima Elvis Mustajbašić.

post slika