Predsjednik SO dr Andrija Petković u posjeti Novom Sadu

29 apr 2021

Predsjednik Skupštine opštine Tivat dr Andrija Petković boravio je u posjeti prijateljskom Novom Sadu, gdje se susreo sa predsjednicom Skupštine Grada mr Jelenom Marinković Radomirović.

Izuzetno mi je zadovoljstvo što je predsjednik Petković, po stupanju na funkciju, prvo posjetio Novi Sad. Naš grad je uvijek otvoren za saradnju sa lokalnim samoupravama iz regiona“ naglasila je Marinković Radomirović, dodajući da je Novi Sad privredni, obrazovni i kulturni centar Vojvodine te da je moguće uspostavljanje brojnih vidova saradnje između Tivta i Novog Sada. Kako je istakla, posljednjih godina zabilježen je brz privredni razvoj grada, otvaranje novih radnih mjesta, realizovane su brojne investicije i evidentiran porast interesovanja stranih investitora.

Rukovodstvo Tivta usmjereno je na njegov razvoj i modernizaciju, prije svega u korist njegovih građana“ naglasio je Petković. On se domaćinima zahvalio na dobrodošlici i toplom prijemu, te pozvao predsjednicu Marinković Radomirović da posjeti Tivat. Petković je posebno istakao činjenicu da je među prvim čestitkama, nakon preuzimanja funkcije predsjednika SO, pristigla upravo čestitka iz Novog Sada.

Na sastanku je zaključeno da će prijateljstvo i saradnja dva grada biti nastavljena i u budućnosti.

Fotografija: Grad Novi Sad

post slika