PREDSTAVNICI KUD „BUDVA“ IZ KOPRIVNICE POSJETILI OPŠTINU TIVAT

06 okt 2018

Danas su u Tivtu boravili predstavnici Kulturno umjetničkog društva „Budva“ iz Koprivnice (Republika Hrvatska), koji postoji već 26 godina i sastavni je dio Saveza crnogoraca Republike Hrvatske. Delegaciju ispred Opštine Tivat činili su potpredsjednici Ilija Janović i Dejan Maslovar, kao i savjetnica u Sekretarijatu za kulturu i društvene djelatnosti Vesna Radnjić.

Predsjednik ovog KUD-a, Radovan Knežević, iskazao je zadovoljstvo što su posjetili opštinu Tivat i najavio spremnost za preduzimanje aktivnosti u dijelu organizovanja manifestacije „Dani Tivta“ u Koprivnici. Organizovanje likovnih kolonija u Koprivnici su samo jedan dio aktivnosti koje su prepoznatljive za ovaj grad Republike Hrvatske, a često se organizuju u saradnji sa gradovima iz Crne Gore.

Predstavnici navedenog KUD-a borave nekoliko dana u Crnoj Gori, a planiran je nastup u Nikšiću, koji je ujedno i grad pobratim sa Koprivnicom. U Tivtu je danas organizovan i nastup navedenog Društva u Muzičkoj školi Tivat, gdje su učenicima nekoliko škola predstavili svoje umjeće.

slika ko2rot

 

post slika