PREDSTAVNICI OPŠTINE TUZLA U POSJETI TIVTU

30 sep 2019

Potpredsjednik Opštine Tivat Dejan Maslovar, sekretari za turizam i preduzetništvo i prostorno planiranje i održivi razvoj Petar Vujović i Tamara Furtula, te direktor Direkcije za investicije Bogdan Čučković razgovarali su o iskustvima lokalne uprave u procesu realizacije velikih strateških investicija sa delegacijom Opštine Tuzla koja je u dvodnevnoj posjeti Tivtu.

„Opština Tivat je partner u realizaciji velikih investicionih projekata na njenoj teritoriji – Luštica bay i Porto Montenegro, čija ukupna vrijednost iznosi oko dvije milijarde eura, i time je prirodno da lokalne uprave iz regiona koje rade na razvoju investicija žele da iz prve ruke čuju naša iskustva. Mi ćemo tu podršku rado pružiti“, rekao je potpredsjednik Maslovar.

Opština Tuzla je izabrala Opštinu Tivat kao primjer uspješne realizacije investicionih projekata koji su ubrzali razvoj, transformisali grad i unaprijedili kompletno područje.

Sastanci su organizovani u cilju prezentacije iskustava prilikom realizacije dva velika projekta u Tivtu, te izazova i benefita koji su proizašli iz tog procesa.

Delegacija Opštine Tuzla posjetila je nautičku marinu Porto Montenegro i integrisanu turističku destinaciju u razvoju, Lušticu Bay.

post slika