Prijem za policijske službenike tivatskog Odjeljenja bezbjednosti

30 dec 2021

Predsjednik opštine Tivat Željko Komnenović danas je upriličio prijem za policijske službenike Odjeljenja bezbjednosti Tivat, Mirka Obradovića i Željka Šćekića, zbog postignutih izuzetnih rezultata u radu tokom godine, koji su doprinijeli povećanju bezbjednosti građana u Tivtu. Kao znak zahvalnosti, pohvaljenim službenicima uručene su simbolične novčane nagrade i prigodni pokloni.

Prijemu su prisustvovali i načelnik OB Tivat Ivan Rakočević, komandir stanice policije Danilo Ivanović i rukovodilac stanice kriminalističke policije Miodrag Knežević, koji su o dosadašnjoj saradnji i uslovima rada razgovarali sa predsjednikom opštine Komnenovićem i potpredsjednikom Vladimirom Arsićem. Načelnik Rakočević zahvalio je na prijemu i saradnji, te ukazao na probleme i neadekvatne uslove prostorija tivatske stanice, koji im otežavaju rad.

Predsjednik opštine pohvalio je kvalitetnu saradnju sa OB Tivat koja je uspostavljena ove godine, a koja je, kako je istakao, od izuzetnog značaja i uslov za stabilno funkcionisanje grada. “Opština Tivat želi da gradi zdrave odnose sa tivatskim ustanovama i u proteklom periodu izlazila je u susret i novčano pomagala svima”, saopštio je Komnenović i podsjetio da su sa Ministarstvom unutrašnjih poslova pokrenuti pregovori o izgradnji nove, prijeko potrebne zajedničke stanice policije i Službe zaštite u Tivtu.

post slika