Prijem za tivatske policijske službenike

21 dec 2022

Predsjednik opštine Željko Komnenović danas je upriličio prijem za policijske službenike Odjeljenja bezbjednosti i Stanice granične policije Tivat, Dragana Rakočevića i Milana Rakočevića, koji su tokom 2022. godine postigli istaknute rezultate u radu i doprinijeli povećanju bezbjednosti građana i posjetilaca Tivta. Pohvaljenim službenicima uručene su simbolične novčane nagrade.

Prijemu su prisustvovali i načelnik OB Tivat Ivan Rakočević, komandir stanice policije Danilo Ivanović, rukovodilac stanice kriminalističke policije Miodrag Knežević, kao i šef stanice granične policije Bojan Lalatović. Načelnik OB Tivat Rakočević istakao je izuzetnu saradnju i komunikaciju koju svakodnevno ostvaruju sa opštinskim organima i službama, a Lalatović je zahvalio Opštini što po prvi put zvanično ukazuje priznanje za rad tivatske granične policije, kao sastavnog dijela bezbjednosnih službi.

Predsjednik opštine Komnenović izrazio je zahvalnost policijskim službenicima na odličnoj i kvalitetnoj saradnji sa gradskom upravom u godini na izmaku. “Svima nama cilj je isti – da Tivat koji je poznat kao miran mediteranski grad, to i ostane. Zato ćemo nastaviti da podržavamo sve inicijative za unaprjeđenje uslova za vaš rad, prije svega rješavanje pitanja prostorija, što je našem gradu prijeko potrebno. Vašem kolektivu želim bezbrižniju, bezbjedniju i radosniju 2023. godinu” kazao je Komnenović.

post slika

Galerija