Svečano otvaranje Najtsbridž škole

18 sep 2013

Predsjednik Opštine Tivat Miodrag Kankaraš, zajedno sa prvom učenicom  Najtsbridž škole,  juče je otkrio ploču sa imenom škole, čime je ona zvanično otvorena.
„Porto Montenegro i Adriatik Marinas su firma koja ima istančan osjećaj za društveno odgovaran rad. Otvaranjem ove škole zaokružuje se jedna cjelina. U Tivtu možemo samo biti ponosni što se sve ovo dešava u ovom gradu i što smo prvi pored marine imamo i međunarodnu školu. Ono što je najvažnije je da će ovo biti prva ovakva škola internatskog tipa. Stvorili smo uslove da djeca iz drugih sredina dolaze da pohađaju ovu školu i da imaju adekvatne uslove za rad i život. Tivat tako pokazuje da je otvoren grad“, poručio je tom prilikom Predsjednik opštine.

Međunarodna škola Najtsbridž je međunarodna škola koja od 2010. godine radi u prostorijama bivšeg podmorničkog hotela, i prva je škola u Crnoj Gori koja ima međunarodni IB sertifikat, kao i sertifikat Ministarstva prosvjete za obrazovanje djece iz Crne Gore.
Goste, zvanice, roditelje i učenike na svečanosti u novim školskim prostorijama pozdravili su direktor škole Alek Džigins i direktor „Adriatk Marinasa“ Oliver Korlet. U muzičkom programu svečanog otvaranja škole učestvovali su učenici tivatske Muzičke škole. Škola Najtsbridž je internatskog tipa, i trenutno ima 44 učenika iz skoro svih krajeva svijeta.

KABINET PREDSJEDNIKA

 

post slika