U SUSRET MEĐUNARODNOM DANU PROTIV ZLOUPOTREBE DROGA

23 jun 2017

Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja - Kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti, organizuje niz aktivnosti povodom obilježavanja 26. juna Međunarodnog Dana protiv zloupotrebe droga, sve u saradnji sa Međunarodnom policijskom asocijacijom (International Police Association - IPA) - sekcijom Crne Gore, regija Jug, Porto Montenegrom, NVO “Djeca Tivta”, Omladinskim klubom i javnim ustanovama.U ponedjeljak 26. juna na košarkaškom terenu “Tenis” u gradskom parku sa početkom u 18:00 časova, članovi NVO “Djeca Tivta” će imati zadatak da naslikaju crteže na zadatu temu, a u skladu sa porukom “Zajedno protiv droge”. Istog dana održaće se takmičenja u košarkaci i stonom tenisu, u kojima će učestvovati predstavnici Opštine Tivat, doo Komunalno Tivat, Službe zaštite i spašavanja, Centra za kulturu Tivat, doo Vodovod i kanalizacija Tivat, Ipa Sekcije regija Jug kao i Omladinskog kluba.

Za najbolje prvoplasirane ekipe u košarci i stonom tenisu nagrade je obezbijedio dugogodišnji sponzor događaja Porto Montenegro. Za najmlađe učesnike, odnosno za autore crteža sa najsimboličnijom porukom, predviđena je nagrada koju obezbjeđuje Kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti.
Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja - Kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti pozivaju sve zainteresovane da se pridruže događaju i da uz zabavu i druženje upute jasnu poruku da smo “ZAJEDNO PROTIV DROGE”.

 

post slika