U toku asfaltiranje i sanacija lokalnih saobraćajnica

05 okt 2022

U toku su radovi na sanaciji i asfaltiranju lokalnih saobraćajnica na više lokacija u Tivtu  koji se realizuju u okviru javnog tendera Direkcije za investicije. Vrijednost radova obuhvaćenih ovim ugovorom iznosi više od 145 hiljada eura. Nakon skidanja površinskog sloja i pripremnih radova, jutros su počeli i radovi na postavljanju novog sloja asfalta. Predsjednik opštine Tivat Željko Komnenović i potpredsjednik Vladimir Arsić danas su obišli jednu od lokacija u naselju Mrčevac predviđenih za sanaciju.

U okviru radova biće asfaltirane raskrsnica Mažina – Tripovići i ulica Kamelija u centru grada, ulica u Gradiošnici (lokacije Mitrovina i ka rezervoaru), ulica Kava (Bradaševo), ulica Mažina II (br. 65 i raskrsnica kod plavog mosta prema Matkovićima), ulica Mažina (ispod rezervoara), zatim ulice Novosadska, Donja Lastva III i Lepetane – obala, kao i proširenje ulice Mrčevac. Radove izvodi preduzeće “Asfalt – beton gradnja” iz Podgorice.

Realizacijom ovog tendera Opština Tivat nastavlja sa investicijama u lokalnu infrastrukturu. U 2022. godini prethodno su realizovana dva vrijedna tendera, u okviru kojih je za asfaltiranje saobraćajnica izdvojeno više od 400 hiljada eura.

post slika

Galerija