Vaskršnje čestitke predsjednika Opštine i Skupštine opštine Tivat

16 apr 2023

Predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović i predsjednik Skupštine opštine Tivat Miljan Marković, pravoslavnim vjernicima uputili su čestitke povodom Vaskrsa.

“Dragi sugrađani,

Svima vama koji po Julijanskom kalendaru obilježavate i slavite najveći hrišćanski praznik Vaskrs, u ime Opštine Tivat i lično ime, upućujem najsrdačnije čestitke i iskrene riječi nade i vjere u bolje sutra.

Vaskrsenje Hristovo, dan pobjede vječnog života nad smrću, neka nas ispuni radošću, inspiriše da činimo dobro jedni za druge i budemo zahvalni na svemu što imamo, slaveći u slozi bogatstvo naših različitosti i sve univerzalne vrijednosti hrišćanstva – ljubav, mir i dobrotu.

Hristos Voskrese! Vaistinu Voskrese!“ – Predsjednik Opštine Tivat, Željko Komnenović

 

“Poštovani građani,

Pravoslavni hrišćani širom svijeta danas slave Vaskrsenje Hristovo – Vaskrs. Od srca vam želim da Hristovu dobrotu pronađete u svom srcu i u svom životu.

Moja želja danas, kao i uvijek, ostaje ista –  da se u naša srca useli ljubav, praštanje, tolerancija, zajedništvo, poštovanje, zdravlje, napredak, a u domove mir. Zajedno se radujmo uspješnima, budimo podrška onima kojima to treba, dijelimo ono što imamo.

Oprostimo jedni drugima! Svjedočimo ljubav i njome živimo!

U želji da dan Vaskrsenja Hristovog proslavite slavljem i iskrenom radošću uz tradicionalni pozdrav – Hristos Vaskrse!“

Predsjednik Skupštine opštine Tivat, Miljan Marković

post slika