Vaterpolista Marko Mršić – stipendista Opštine Tivat

25 mar 2024

Uspješni mladi vaterpolista Marko Mršić postaće stipendista Opštine Tivat, na Fakultetu za mediteranske poslovne studije – dogovoreno je na današnjem susretu predsjednika Opštine Tivat Željka Komnenovića sa ovim perspektivnim sportistom, inače reprezentativcem Crne Gore u vaterpolu.

Zadovoljstvo mi je što sam u prilici da ti ponudim priliku da nastaviš obrazovanje. To je način da te Opština Tivat podrži i iskaže zahvalnost za sve sportske rezultate koje si ostvario, ali i podstrek da nastaviš dalje jednakim tempom“ – rekao je Komnenović.

Susretu u Kabinetu predsjednika prisustvovala je sekretarka za društvene djelatnosti u Opštini Tivat Olivera Mišković Vidojević. Opština Tivat shodno ugovoru o saradnji sa Fakultetom za mediteranske poslovne studije ima pravo predložiti dvoje stipendista, koji će pohađati ovu instituciju visokog obrazovanja.

Vaterpolista Marko Mršić aktivno igra za „Primorac“ iz Kotora. On je član reprezentacije Crne Gore u vaterpolu. Kako kaže, u toku je Prvenstvo Crne Gore, a vaterpolistima uskoro slijede i pripreme za Olimpijadu u Parizu.

post slika