Velika zlatna medalja za primorski med

03 jun 2022

Sekretar Sekretarijata za privredu Opštine Tivat Vedran Božinović i savjetnica za poljoprivredu Radmila Kilibarda, primili su danas proizvođača meda iz Tivta, Gvozdena Kankaraša, koji je na 89. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu dobio priznanje sa velikom zlatnom medaljom za kvalitet primorskog meda.

Sekretar Božinović istakao je da je zadovoljstvo primiti ovakog uspješnog poljoprivrednog proizvođača, našeg sugrađanina i velika je potvrda da se na našem tržištu može naći kvalitetan primorski med. Rad poljoprivrednog proizvođača zna da bude veoma težak i mukotrpan, dok jedno ovakvo priznanje je kruna i podstrek za dalji i još predaniji rad.

Opština Tivat i ove godine će podržati i nastaviti partnerstvo sa poljoprivrednim proizvođačima. Poseban akcenat biće stavljen na podršku za analizu kvaliteta proizvoda, označavanje i standardizovanje, obzirom da kvalitiet proizvoda predstavlja usaglašenost sa zahtjevima, odnosno sa pravilima procedure proizvodnje. Sekretarijat za privredu još jednom upućuje čestitke gospodinu Gvozdenu Kankarašu.

post slika

Galerija