Viber zajednica Opštine Tivat značajan izvor informacija

09 apr 2020

Viber zajednica Opštine Tivat postala je značajan izvor informacija ne samo za građane Tivta već i mnogo širu populaciju, a informacije koju su plasirane i na engleskom jeziku obezbijedile su i pažnju stranih državaljana koji žive u Boki.

„Opština TIVAT – Community“, formirana prije dvadesetak dana, za kratko vrijeme je postigla značajan uspjeh pa informacije lokalne uprave ovim putem prati 4.500 članova.

Informacije koje se dijele sa pratiocima su kratke i koncizne, odnose se primarno na epidemiološku situaciju, aktivnosti gradskih službi i organa, akcije građana a članovi zajednice među prvima dobijaju i informacije o mjerama Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT), Vlade Crne Gore i Insistuta za javno zdravlje.

Smatramo važnim da među pravovremeno plasiramo informacije o mjerama koje se donose u cilju sprečavanja širenja koronavirusa, kako bi građani Tivta na vrijeme i što kvalitetnije bili informisani o značaju ovih aktivnosti. Zahvaljujemo građanima na velikom povjerenju i članstvu. Putem viber zajednice do sada je primljeno i odogovoreno na 136 poruka, upita i molbi građana.

Imajući u vidu da se, usljed razvoja epidemije, Crna Gora od polovine marta nalazi u novoj, rizičnijoj i zahtjevnijoj fazi, Opština Tivat je od 15. marta sve svoje kanale komunikacije sa građanima – veb-sajt, fejsbuk, instagram i twitter, stavila u funkciju informisanja o epidemiološkoj situaciji.

Link za pristupanje: 

https://invite.viber.com/?g2=AQB7r6Fcv4loG0s3trp0UeKdThKoR3B%2BTz2oGUR9oRZtHYXEzMIyeKYz8quiSr0h&lang=en

#ostanidoma #tivatprotivkorone

post slika