Za Dnevni centar prukupljena donacija od 20,5 hiljada eura

17 dec 2019

Na Drugom dobrotvornom balu Hotela Regent Porto Montenegro prikupljeno je 20,520 € koji će biti donirani Dnevnom centru za djecu sa posebnim potrebama u Tivtu, u cilju opremanja senzorne sobe i prostorije za fizikalnu terapiju.

Kai Dieckmann, generalni menadžer hotela u obraćanju zvanicama je posjetio da se istovremeno, pored Bala održava i Best of the Best dodjela nagrada.

“Večeras iskazujemo zahvalnost našim partnerima i zajednici kojoj pripadamo i imamo čast da zovemo svojim domom. Kada govorimo o veličini i broju stanovnika, Tivat zasigurno jeste mali grad, međutim skup raznolikosti mikroklima, tradicija i krajolika koji su se našli na jednom tako malom mjestu je i te kako impresivan. Vrlo brzo je izbrisao atribute poput „najmanjeg“ i „najmlađeg“ grada Bokokotorskog zaliva i ponosni smo što doprinosimo i promovišemo ga onakvim kakav jeste – jedinstvenim, ali i idiličnim kulturološkim, turističkim i jedriličarskim središtem. Čast nam je posvetiti ovaj Bal senzibilitetu njegovih ljudi, odajući priznanje njihovom osjećaju zajednice i fundamentalnim vrijednostima”, rekao je Dieckmann.

“Zahvaljujem se na ovako divnoj večeri koja nas je okupila oko plemenitog cilja. Počastvovana sam što ste za ovogodišnju ediciju bala izabrali Dnevni centar za djecu sa posebnim potrebama u Tivtu. Dnevni centar predstavlja veoma važan projekat kojim će se obezbjediti kvalitetni servisi, briga i rad sa djecom sa teškoćama u razvoju, te će prikupljeni novac biti iskorišćen ka unaprijeđenju cjelokupne usluge i brige kroz kompletno opremanje senzorne sobe i prostora za fizikalnu terapiju Dnevnog centra”, izjavila je Nataša Lutovac, predsjednica upravnog odbora Dnevnog centra.

post slika