Zahvalnice učesnicima manifestacije „Dani Tivta u Novom Sadu“

03 apr 2024

Potpredsjednik opštine Tivat dr Andrija Petković uručio je danas zahvalnice svim učesnicima dvodnevne manifestacije „Dani Tivta u Novom Sadu“, kojom se Tivat od 22 do 24. marta predstavio prijateljskom Gradu Novom Sadu.

Nemam dilemu da su svi učesnici u programu zaslužili posebnu zahvalnost Opštine Tivat zbog načina na koji su nas predstavili u Novom Sadu. Iskreno se nadam da je ovo početak manifestacije i da ćemo u  narednom periodu slične promocije organizovati i u drugim prijateljskim i pobratimskim gradovima“ – istakao je Petković, posebno naglašavajući mogućnost organizovanja sličnih promotivnih događaja u pobratimskom Konjicu (Bosna i Hercegovina) i prijateljskom Trogiru (Republika Hrvatska).

Petković je organizovao prijem za sve učesnike programa: klapu Jadran, Glazbeno prosvjetno društvo Tivat, Modni klub „Modest“, KUD „Boka, Centar za kulturu Tivat, NVU Maškarada, a posebno se zahvalio preduzećima „Montefish“ i vinariji „Giljača“, koji su pružili podršku u obezbjeđivanju dovoljne količine ribe i vina. Zahvalnost je uputio i Radio Tivtu koji je izvještavao sa događaja.

Video i foto materijal sa manifestacije preuzelo je oko 20 televizijskih kuća iz Srbije i Crne Gore, a vijest je objavljena na više od 50 portala, dok je kratka video forma koju su na društvenim mrežama podijelile turističke organizacije dva grada pregledana 23.000 puta.  Izuzev kulturno-zabavnog programa, organizovan je sastanak u Privrednoj komori Vojvodine, realizovana su brojna tv gostovanja, a sporazum o saradnji potpisali su Gradska biblioteka Tivat i Kulturni centar Vojvodine.

post slika