Zeleni maraton

23 sep 2013

U petak 20.09.2013. godine održan je „Zeleni Maraton“,prva aktivnost  obilježavanja Svetskog dana bez automobila na kojem je učestvovalo oko 200 osnovaca, srednjoškolaca  i rekreativaca.
Medalje i nagrade za prvo mjesto dobili su Neđeljko Kovinić, Nemanja Lakonjić i Šćepan Samardžić (sportska oprema u vrijednosti od 100,00 €), za drugo mjesto Miloš Baroš, Stefan Rkman i Petar  Stojković (sportska oprema u vrijednosti od 50,00 € i večera za dvoje) i za treće mjesto Matija Vučinović, Jagoš Rakočević i Miloš Jovović  (sportska oprema u vrijednosti od 50,00 €). Nagrade prvoplasiranim obezbjedilo je preduzeće „Adriatic Marinas - Porto Montenegro“

Specijalne nagrade dobili su Ivica Tošev za najstarijeg učesnika maratona (kurs engleskog jezika,  Centar za obrazovanje odraslih), Bogdan Neđeljković za najmlađeg učesnik (jednomjesečno korišćenje dječijeg fitnes centra, “Smart Gym-Tivat”) i za najsporijeg učesnik Milica Mirković (vaučer od 10,00 € za Bike sharing od JP Komunalno-Tivat).
Zeleni maraton organizovala je Opština Tivat u saradnji sa osnovnim školama „Drago Milović“ i „Branko Brinić“, Srednjom mješovitom školom „Mladost“, Ispostavom policije Tivat, kompanijom „Adriatic Marinas - Porto Montenegro“,  i Javnim preduzećem „Komunalno“.
Ovim prilikom pozivamo učenike, roditelje i građane da prisustvuju „Saobraćajnom času“ za đake prvake tivatskih osnovnih škola u utorak u 10:00 časova na rivi „Pine“. Đaci prvaci će biti obučeni u saobraćajne prsluke - jedan od poklona Predsjednika Opštine za srećan i bezbjedan početak.

 

post slika