„Akcioni dan“ u Tivtu

27 apr 2023

Danas je u Tivtu realizovan projekat "Akcioni dan", u organizaciji Unije srednjoškolaca Crne Gore i Opštine Tivat. Shodno potpisanom ugovoru, trideset srednjoškolaca iz SMŠ "Mladost" iz Tivta volontiralo je u organima lokalne uprave i JU Gradska biblioteka Tivat.

Prije uključivanja u radni proces, učenike je pozdravila sekretarka Sekretarijata za društvene djelatnosti Olivera Mišković Vidojević, a samostalni savjetnici iz Sekretarijata Aleksandar Daković i Kristina Petrović upoznali su učenike sa organizacionom shemom Opštine Tivat, odnosno sa svim sekretarijatima, direkcijama i službama. U ovogodišnjem projektu učenici su, shodno svojim interesovanjima, učestvovali u radu sledećih organa: Sekretarijata za društvene djelatnosti, Sekretarijata za finansije, Sekretarijata za uređenje prostora, Sekretarijata za komunalni i inspekcijski nadzor, Sekretarijata za lokalnu upravu, Direkcije za imovinsko pravne poslove, Direkcije za investicije i JU Gradska biblioteka Tivat.

Realizacijom projekta rukovodio je Sekretarijat za društvene djelatnosti Opštine Tivat, a koordinator ispred Unije srednjoškolaca Crne Gore za Tivat, bio je učenik Marko Kijac, koji se zahvalio Opštini Tivat na saradnji i spremnosti da podrži ovu i brojne druge aktivnosti namjenjene mladima.

post slika